Kom ook gratis meespelen

Badminton spelen bij de Harpoen kun je op elk niveau, variërend van een gezellig en ontspannen potje “over meppen” tot en met het spelen van een intensieve wedstrijd waarin je zo ver kunt gaan als je zelf wilt.

Ben je nog geen lid en zou je ook wel eens een racket vast willen houden om te kijken of de badmintonsport iets voor jou is? Kom dan gerust een paar keer op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur geheel gratis en zonder verdere verplichtingen mee spelen.

Veel meer dan een paar sportschoenen en passende sportkleding heb je daarvoor niet nodig. Meestal is er wel één of meer reserve rackets aanwezig die je kunt gebruiken.

Ook een leuk idee. Kom eens langs met een paar vrienden of kennissen om gezamenlijk een avondje sportief plezier te beleven. Er is altijd wel een baantje vrij.

Scroll naar boven