Help mee om de shuttles hoog te houden

* foto: Christy Rijser

De afgelopen jaren heeft badmintonvereniging De Harpoen net als veel verenigingen te maken gehad met een terugloop in het ledenaantal.
Om de financiële drempel voor nieuwe leden zo laag mogelijk te houden biedt badmintonvereniging De Harpoen nu een GRATIS lidmaatschap aan tot het einde van 2017. U geen kosten (langere tijd proberen) en toch lekker sporten. Wij meer aandacht voor deze prachtige sport. Na deze proefperiode hopen we natuurlijk dat u het leuk vindt en lid wilt worden, maar voel u niet verplicht.

Het bijzondere daarbij is dat jong en oud tegen en met elkaar kunnen spelen en bijvoorbeeld dus ook ouders met hun zoon of dochter. Dat zorgt voor een mooie, leuke en ontspannen sfeer. Door de mix van jong, ouder, ervaren of beginner kan iedereen op zijn eigen niveau spelen en op iedere leeftijd beginnen.

Er wordt gespeeld op dinsdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur in sporthal De Oosterven (Jan Ploegerlaan 2a) te De Rijp. Men dient zelf voor kleding en schoeisel (geen zwarte zolen!) en (indien mogelijk) een racket te zorgen, maar leenrackets zijn ook aanwezig in de sporthal. De contactpersoon tijdens de speelavonden is Dimar Zimmer.

Interesse? Kom dan eens langs en ontdek de veelzijdigheid van badminton, waarbij u zult opgaan in het spel en met een voldaan gevoel van de baan zult stappen.

Tot dinsdagavond!

Scroll naar boven