Mix-toernooi weer groot succes

Op zondag 19 maart jl. heeft weer ons oergezellige jaarlijks terugkerende mix-toernooi plaatsgevonden. Het was als vanouds weer een zeer geslaagde dag waarop is gestreden, gelachen, gezweet, gegeten en gedronken.

Wij willen alle sponsors, vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers bedanken voor hun bijdrage om deze dag weer tot een succes te maken. Hieronder vindt je de foto’s van het toernooi om nog even na te kunnen genieten.

Als je onze clubkas nog verder wilt sponsoren dan kun je de digitale fotobestanden nabestellen via info@softek.nl tegen een vergoeding van € 1,- per bestand (jpg). Geef bij je bestelling de gewenste nummers aan.

Het mix-toernooi 2017 werd gesponsord door:

 

Niet alleen in de sporthal was het een drukte van belang.

Ook de kantine was de hele dag goed bezet ….

…. en natuurlijk de loterij ….

 …. en dan nu de winnaars ….

…. en tot slot weer een overheerlijk buffet.

Natuurlijk hopen wij dat je ook volgend jaar weer aan ons toernooi mee doet.

Scroll naar boven