18 april pannenkoekenavond

We naderen al weer het einde van het seizoen. Daarom is er traditiegetrouw op 18 april onze pannenkoekenavond waarop ons bakduo ‘Kees & Goos” weer overheerlijke pannenkoeken gaan bakken’.

Naast alle leden zijn ook alle sponsoren van de vereniging op deze avond van harte welkom. We starten met de pannenkoeken rond 21.00 uur. Tot die tijd kan er dus nog naar hartenlust een shuttletje worden geslagen. Het eetfestijn duurt volgens de planning van Jasper tot ca. 21.30 uur.

Als je ook pannenkoeken wilt komen eten, vergeet dan niet om dit zo spoedig mogelijk aan Jasper door te geven (incl. de nodige inhoudelijke details over je eetlust) zodat we op je komst kunnen rekenen.

Let op! De laatste speelavond is op 25 april.

Hopelijk tot 18 april en anders alvast een fijne vakantie.

Scroll naar boven