Peter Lievers nieuwe trainer

Hallo, mijn naam is Peter Lievers. Vanaf het nieuwe seizoen ben ik trainer bij BC de Harpoen in de Rijp.

Mijn hobby’s zijn mijn gezin, bestaande uit: mijn vrouw, twee dochters en een zoon, badminton, wat ik al 30 jaar intensief beoefen, mountainbiken, windsurfen en ik loop wat hard. Ik ben bij diverse verenigingen actief als trainer en als speler. Wat er van komt als een hobby een passie is geworden en daarna ‘a way of live’.

Plezier staat bij mij voorop, maar ik kan niet ontkennen dat ik ook  fanatiek ben, zowel als speler en als trainer.

Peter Lievers

Namens het bestuur en alle leden heten wij Peter van harte welkom bij onze vereniging.  Peter zal zijn trainerschap vanaf het begin van het nieuwe speelseizoen oppakken. Wij kijken er naar uit om hem op één van de eerste speelavonden persoonlijk de hand te schudden en wij wensen Peter natuurlijk veel plezier bij onze club.

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven