Training 6 februari geannuleerd.

Wegens omstandigheden zal Peter niet komen op dinsdag 06 februari. In plaats daarvan zal hij op 13 februari zijn lessen komen geven.

Dinsdag 6 februari word er weer een training verzorgd door Peter Lievers. Van 20 tot 22uur. Er is dan ook een mogelijkheid om vrij te spelen op de banen die vrij zijn.

Elke eerste dinsdag van de maand komt Peter bij onze club training geven. Op deze avond gaat Peter ons proberen wat basisvaardigheden bij te leren. Zodat wij ook beter leren spelen en onzelf kunnen verbeteren. 

Wij hopen jullie een keer te mogen verwelkomen bij onze badmintonclub en je te laten zien hoe leuk en gezellig badmintonnen kan zijn. Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te trainen of te spelen dan kan je je hier gratis aanmelden voor een proefles.

Scroll naar boven